Pogoji poslovanja

Naročene izdelke pošiljamo preko Pošte Slovenije. Znesek poštnine se vam izpiše v košarici pred zaključkom nakupa.

Način plačila
Z nakazilom na bančni račun ali s PayPal .

POGOJI POSLOVANJA IN NAKUPA
Pogoji so standardni in urejajo stvari, kot so dostava, stroški poštnine, reklamacije, vrnitev izdelkov itd.
V primeru da s pogoji ne soglašate, vas naprošamo, da nakupa ne opravite. Veseli bomo, če nam tudi poveste s čim se ne strinjate.

Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak pri navedbi cen. V kolikor pri naročilu opazimo, da je prišlo do napake, Podjetje kupca o tem obvesti in mu ponudi pravilno ceno. V kolikor se kupec s ceno ne strinja, lahko odstopi od pogodbe.
Izdelki so na voljo do prodaje zalog. Fotografije so last spletne trgovine in predstavljajo izdelek, ne pa njegovih lastnosti.

Preklic naročila
Uporabnik lahko v 24 urah od oddaje naročila, brez predhodnega pojasnila, odstopi od kupoprodajne pogodbe, če naročilo še ni bilo odposlano na naslov kupca. Preklic naročil velja le ob predhodnem obvestilu na elektronski naslov lava.aroma@gmail.com

Plačilni pogoji
V spletni trgovini LAVA AROMA lahko trenutno naročate:
- po predračunu
- PayPal

Dostava blaga


Dostavo naročenega blaga opravlja Pošta Slovenije d.d. Spletna trgovina LAVA AROMA ni odgovorna za prekoračen rok dostave ali za morebitno škodo, ki jo ima kupec zaradi zamud pri dostavi.
Dostava se izvrši na naslov kupca, ki je bil naveden ob prijavi oz. naročilu.
Transportne stroške krije kupec.
Če vas ob dostavi pošiljke ne bo doma, vas bo nedostavljeno blago čakalo na vaši pošti. Prevzamete ga lahko v roku 15 delovnih dni.

Dobavni roki
Blago na zalogi bo dostavljeno v 3 do 5 delovnih dneh.
V kolikor naročeno blago ni na zalogi, vas bomo osebno (po telefonu ali emailu) obvestili o predvidenem dobavnem roku, nato pa se lahko sami odločite o morebitni spremembi naročila.
Potrditev naročila
Po oddaji naročila boste prejeli potrditev naročenih izdelkov in skupno ceno.

Vračilo blaga
Če je blago že dostavljeno na naslov, ima kupec pravico, da v 10ih dneh od prevzema blaga, blago vrne prodajalcu. Stroške vračanja izdelkov krije kupec . Vrnjeni izdelki morajo boti nerabljeni, nepoškodovani, v nespremenjeni količini ter v originalni embalaži. Vračilu mora kupec obvezno priložiti kopijo računa.
Paketni izdelki morajo biti vrnjeni po pošti izključno kot paketna pošiljka. Stroške osebnega vračila kupec krije sam.
Ponudnik vrne celotno kupnino najpozneje v 10 dneh od prejetja vrnjenega blaga na transakcijski račun kupca, če je kupec prejeto blago vrnil v zakonskem roku.


Pravica do vračila ne velja za izdelke po naročilu in če je blago uporabljeno ali brez originalnih etiket ali je bilo poškodovano pri nepravilni uporabi, razen če se obravnava kot reklamacija in je bilo blago v takem stanju že pred prejemom.

Reklamacija
Kupec lahko blago reklamira, če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini, barvi ali kako drugače odstopajo od naročila. Kupec je dolžan blago pregledati in morebitne nepravilnosti sporočiti ponudniku na elektronski naslov lava.aroma@gmail.com. Kupec ima pravico blago reklamirati v 8 dneh od nakupa z originalnim računom, ki ga pošlje na naslov podjetja in zahteva takojšnjo zamenjavo ali vračilo kupnine.
Pošiljk z odkupnino brez predhodnega dogovora ne sprejemamo. Če kupec ob vračilu zahteva vrnitev kupnine, se mu ta vrne na transakcijski račun, najpozneje v 10 dneh.

Napačna velikost zapestnice ni stvar reklamacije. Zapestnico prodajalec lahko popravi proti plačilu.

Vračilo poškodovanih pošiljk
V primeru, da je paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, nas pokličite in pričeli bomo z razreševanjem nastale težave. Skupaj bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v vašo korist v najkrajšem možnem času.

Pravno obvestilo
Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak in do spremembe cen.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI
Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Podjetje ne odgovarja za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.

Pogoji poslovanja veljajo od 29.6.2017 do preklica